top of page
Vyhledat

Proč byste měli u ženy vyvolat emocionální horskou dráhu?


Komunikujete-li se ženou, měli byste vědět, že dobře reaguje na řadu emocí, protože ženy jsou emotivní. Pokud můžu použít analogii, vypadá to takto: žena chce vidět celý film, ne jen jeho konec/vyvrcholení. Bez celého příběhu není vyvrcholení na konci filmu plnohodnotné. Doufám, že vám to dává smysl.

• Jaké emoce byste měli vyvolat?

Filmy a televizní pořady vyvolávají emoce publika, protože chtějí přimět publikum, aby se o ně zajímalo, tak proč neděláte totéž? 😉

Skvělý způsob, jak vyvolat emocionální horskou dráhu, je přimět ženu, aby v krátké doby pocítila extrémní štěstí a extrémní smutek. Když žena zažije emocionální horskou dráhu, rychle si vyvine emoční závislost na muži, který silné emoce vyvolal. To znamená, že do toho muže rychle emocionálně investuje.

• Jak vyvolat emocionální horskou dráhu:

Zeptejte se této ženy na její nejcennější šťastné vzpomínky v jejím životě, opravdu to s ní prožívejte a velmi rychle ji přiveďte k druhému extrému. Můžete sdílet něco velmi znepokojivého, aby se do vás přirozeně vcítila a sdílela také něco těžkého ze svého života.

Tento proces opakujte třikrát nebo čtyřikrát. Tato kombinace vám pomůže vytvořit silné pouto s touto ženou v rekordním čase. Jinými slovy, emocionální horská dráha dělá ženu zranitelnou a způsobuje silnou potřebu prohloubit spojení s vámi.

Poté, co se s vámi podělí o své nejšťastnější a nejsmutnější okamžiky, začne ve vás vidět svého důvěrníka.

Varování:

Emocionální horská dráha je velmi účinná, ale neznamená to, že je to perfektní technika. Dokonalost je ve skutečnosti legrace, protože neexistuje.

Teď bych vám ráda ukázala některé klíčové nápady, které musíte znát, než tuto techniku ​​na ženě vyzkoušíte:

Nejprve se pokuste nevyvolat vztek, zejména pokud jste nováčkem ve světě seznamování a vztahů. Hněv by ji mohl odradit.

Za druhé, emocionální horská dráha někdy nemusí fungovat, protože:

1.) žena se může cítit podrážděná a uzavřená;

2.) mohla si v blogu přečíst tento článek!

Pokud byste chtěli začít používat tuto techniku, navrhuji, abyste nejprve začali smutnými okamžiky ze svého života, a ona se pak postupně otevře.

Comments


bottom of page