top of page
Vyhledat

Jak ovládat ženy jako skutečný alfa samec


Víte, proč dnes stále více a více žen chce být nezávislými alfa ženami? Je to proto, že stále více mužů má beta chování! Pokud tedy chcete být tou nej alfa verzí sebe sama, čtěte dál! 😊


· Buďte ve vztahu vůdcem


Jako muž ve vztahu buď vedete, nebo jste uváděn v omyl. Tak to je.


Sebedůvěra a dobrodružství vedou ke vzrušení; sebedůvěra a růst vedou k dynamice; dobrodružství a růst vedou k transformaci.


Co tedy získáte, když zkombinujete vzrušení, dynamiku a transformaci?


Odpověď je vedení.


Podle všeho, když máte sebevědomí a máte dobrodružnou povahu s myšlenkovým růstem, automaticky tvoříte tři prvky, které přímo vyústí ve vedení ve vztahu.


· Pravda o vedení v romantickém vztahu:


Protože tohle není hodina lingvistiky, nemusíme diskutovat o konkrétních podrobnostech výše uvedených klíčových slov. Pokud víte, co tato klíčová slova znamenají, stačí to. S lingvistikou to nepřehánějte. Doporučuji vám, abyste v romantickém vztahu byli méně analytičtí, ale více kreativnější. 😉


Abych vám pomohla rychle pochopit, jak vypadá vedení ve vztahu, uvedu několik příkladů:


1.) Každé rande si předem naplánujte. Organizujte všechny aktivity, které spolu budete dělat. Nežádejte ji, aby vám řekla, do které kavárny nebo restaurace byste ji měl vzít na rande.


2.) Máte své vlastní kariérní plány a životní plán. Proaktivně s ní sdílíte svou vizi, aby mohla sledovat vaše směřování a vedení. Nenásledujte její kariérní postup, abyste s ní byli (znám muže, který se stěhoval do různých zemí, změnil kariéru a nahromadil spoustu studentských dluhů kvůli své ženě, která má ve svém oboru doktorát. Aby s ní zůstal ženatý, udělal by cokoli, aby byla šťastná. No, z krátkodobého hlediska by ji tyto věci mohly udělat přiměřeně šťastnou. Ale z dlouhodobého hlediska by ho kvůli jeho beta chování nemusela respektovat.)


3.) Mějte s*x oblečení. Pokud má vaše dáma sukni nebo šaty, vyhrňte jí sukni nebo šaty a udělejte jí to jen tak. Pokud nosí kalhoty, hrubě je roztrhněte. Jednoduše odhrňte její kalhoty stranou, aniž byste jí je svlékli, a udělejte jí to jen tak. Samozřejmě byste měl předem raději připravit situaci slovy: „Zkusme teď Padesát odstínů šedi.“ Tak bude vědět, o co jde, a užije si to!

Kommentarer


bottom of page