top of page
Vyhledat

Jak přežít rozchod ‒ rychlá cesta ke štěstí


Vztahy jsou těžké. Ukončení vztahu je těžší.

· Ve skutečnosti existují dva způsoby, jak se vzpamatovat z rozchodu

1) Přístup – kocovina:

Pijete alkohol, cpete se zmrzlinou a koukáte na televizi do 4:00 do rána. Dřív bylo vaší vizí dobýt svět, ale teď je vaší vizí další den.

Samozřejmě, že tohle není nejlepší přístup na světě.

2) Přístup sportovce:

Když se sportovec zraní, obvykle nezůstanev posteli měsíce. Místo toho se radí se svým trenérem a zdravotnickými profesionály a pak se věnuje odpočinku, zatímco postupně přiměřeně trénuje, aby si udržel sílu svých svalů.

Takže pokud jde o tento přístup k řešení rozchodu, chápete, že bolest je nevyhnutelná, ale utrpení je volitelné. Bolest berete na vědomí; zároveň ale jdete životem dál. Proto máte více času na odpočinek a osvěžení; čtete více knih a získáte větší přehled; jdete si zacvičit a stanete se lepší verzí sebe sama.

Dita Von Teese, nejznámější burleskní tanečnice na světě, je v tomto směru dobrým vzorem. Říká, že po každém rozchodu se vždy učí nový koníček nebo nové řemeslo, např. jízdu na koni. Díky tomu se pak cítí silnější.

Přístup sportovce vřele doporučuji, protože díky tomuto přístupu jste navzdory vnitřnímu rozvratu kvůli rozchodu více uvědomělou osobou.

· Zotavení z rozchodu tím, že věnujete hodně času sami sobě.

Pokud musíte chodit do práce každý den, možná máte ráno potíže se vstáváním. Tady je řešení:

Můžete jít do postele už v 19:00 a poslouchat audio knihu. To vás zklidní a pomůže vám dříve usnout. Nezapomeňte, že potřebujete dostatek spánku. Je naprosto v pořádku probudit se kolem 3:00 ráno, pokud jste toho dost naspali. Pokud se skutečně probudíte ve 3:00 hodiny ráno, je to čas na dobrý trénink a pak skvělou snídani!

Tohle je vlastně rozvrh Toma Bilyeu - jde spát velmi brzy večer a každé ráno se probouzí kolem 3:00 ráno a jde hned do posilovny. Když to dokáže Tom Bilyeu, dokážete to i vy!

Je také v pořádku připustit, že potřebujete nějakou podporu. Žádost o pomoc ve skutečnosti znamená, že jste silný muž, protože víte, co je třeba zlepšit. Pokud tedy chcete můj koučink zotavení po rozchodu, prosím kontaktujte mě hned teď.

Comments


bottom of page