top of page
Vyhledat

Jak získat zpět ex přítelkyni


Upřímně řečeno, než jsem začala psát tento článek, přemýšlela jsem... „Je to skutečně správné téma?“- Zdá se, že pozitivní myšlení by se mělo zaměřit spíše na budoucnost než na minulost. Ale mnoho mužů se vlastně zajímá, jak získat své bývalé přítelkyně zpět, protože pevně věří, že jejich bývalé přítelkyně jsou pro ně tou pravou ženou. Takže pokud jste jedním z nich, čtěte dál! (Všimněte si, že po přečtení tohoto článku ji buď dostanete zpět, nebo to překonáte.)

· Žádný kontakt po nejméně 21 dní.

Po rozchodu o vás vaše bývalá přítelkyně rozhodně přemýšlí, protože ženy jsou více emotivní. Dívá se na váš Instagram a Facebook. Čeká na vaše telefonáty a textové zprávy. Zajímá ji, co děláte. Chce vědět, proč ji nekontaktujete.

Proto, abyste udržel její zájem, NESMÍTE ji kontaktovat dříve, než za 21 dní. Jinými slovy, trvá 3 týdny, než si zcela uvědomí, že máte nádherný životní styl a že jste se již posunul dál..

· Postujte na sociálních sítích úžasné fotky.

22. den zveřejněte na Facebooku nebo Instagramu úžasný obrázek. Může to být fotografie, jak např. jdete s přáteli do kina nebo se účastníte večírku v luxusním místě. Na fotografii nemusíte vypadat extrémně nadšeně nebo šťastně, ale musíte ukázat svůj zajímavý životní styl. Teď vaše bývalá přítelkyně uvidí, že jste muž s vysokou hodnotou, který se cítí sebevědomě s přítelkyní nebo bez ní!

· Pošlete jí textovou zprávu, která naznačuje, že se bavíte i bez ní – ztratila něco cool.

Bez ohledu na to, zda na vaši fotografii na sociálních sítích zareagovala nebo ne, můžete jí poslat textovou zprávu, která vypadá takto: „Nakonec jsem viděl Mejdan v Las Vegas. Ten film je naprosto skvělý!“ (To je obzvláště efektivní, pokud předtím zmínila, že by s vámi chtěla jet do Las Vegas.)

Pamatujte: ženy jsou sentimentální, takže vaše bývalá přítelkyně začne vzpomínat na hezké zážitky, které jste spolu měli. Tyto sdílené zážitky ji přimějí myslet na vás s láskou.

· Vybudujte si nový životní styl, jehož bude chtít být součástí.

Nyní byste měli přijít s úplně novou verzí sebe sama vytvořením zcela nového životního stylu. Možná jste vždycky chtěli začít podnikat. Nebo možná hledáte nového koníčka. Tak to udělejte teď hned.

Na sociálních sítích stále zveřejňujte zajímavosti o svém novém podnikání nebo koníčku, aby vaše bývalá přítelkyně věděla, co děláte. Když zjistí, že jste ideálním partnerem, bude chtít být znovu s vámi.

No, a i když se nevrátí, váš zcela nový životní styl vám tak jako tak ukáže cestu k štěstí!

Comments


bottom of page