top of page
Vyhledat

3 věci, se kterými musíte přestat, pokud chcete mít hodnotnou přítelkyni


Vaše zvyky se stanou vaší realitou. Zde jsou 3 věci, které musíte přestat dělat, pokud si chcete najít hodnotnou přítelkyni:


1.) Přestaňte hledat „tu pravou”.


V hollywoodských filmech se vždy mluví o „té pravé“, „té jediné“. Ale víte co, jsem tu, abych vám řekla pravdu: „ta pravá“ neexistuje. Teď mi to, prosím, dovolte vysvětlit.


Protože jste muž s vysokou hodnotou, máte také vysoké nároky. Naproti tomu muž s nízkou hodnotou nemá tak vysoké nároky, takže je pro něj samozřejmě mnohem snazší najít „spřízněnou duši“.

Jste muž s vysokou hodnotou, takže byste neměl očekávat, že to bude „ta pravá“ hned, jak ji potkáte. Ve skutečnosti „ta pravá“ neexistuje; tou pravou se některá stane. Přesněji řečeno, když potkáte ženu, která přiměřeně splňuje vaše nejdůležitější kritéria, je na vás, abyste si ji řádně pěstoval a ona se mohla stát tou pravou. Například musíte odměňovat její dobré chování a trestat její špatné chování. Musíte sdělit své představy a očekávání jasně a srozumitelně, aby správně pochopila, co ve vašem vztahu dělat a co ne. Tak se z ní stane ta pravá!


2:) Přestaňte se přetvařovat.


Lewis Howes ve své knize Maska mužnosti: Jak mohou muži přijmout zranitelnost, vytvořit pevné vztahy a žít své životy naplno uvádí, že většina mužů se ve vztazích s ženami přetvařuje – předstírají, že jsou někým jiným, než jsou, aby na ženy zapůsobili. Pokud však hledáte dlouhodobý, vážný a smysluplný vztah, přetvářka vám ve vztahu jen brání.


Měsíce můžete předstírat, že jste někdo jiný, ale nemůžete to dělat věčně. Pokud se vaše přítelkyně zamiluje spíše do toho, koho hrajete, než do toho, kým skutečně jste, není to udržitelný vztah.


3.) Přestaňte od žen očekávat věci, které pro ně sami nejste ochotni udělat.


Jay Shetty řekl: „Karma je skutečná.“ Ve skutečnosti nejde úplně o nějaký druh náboženské víry, ale doslova o vědu – o princip vzájemnosti.

Takže pokud nejste ochotni se o ženu postarat, nečekejte, že se ona postará o vás. Pokud své přítelkyni lžete, je pravděpodobné, že ani ona k vám nebude upřímná.

Nepodceňujte IQ ženy, ani když jste ji už využili ze svých sobeckých důvodů, protože nikdo se nenechá využívat a zneužívat věčně – určitě bude o svém vztahu mluvit s rodinou a přáteli, kteří jí řeknou, co se to vlastně děje – její rodina a přátelé nejsou součástí vašeho vztahu, takže to vidí jasně a s nadhledem!



Comments


bottom of page