top of page
Vyhledat

Jak mít virtuální rande a skutečně si ho užít


Vzhledem k současné karanténě není většina lidí schopna ve skutečnosti chodit ven a randit. Ale to neznamená, že musíte být sami. Vytvořila jsem seznam skvělých nápadů, které byste měli zvážit - můžete mít virtuální rande, která jsou opravdu zábavná!


Vadí nevadí

Když jste na seznamce, co si třeba místo nekonečného chatování s někým zahrát hru Vadí nevadí?! Například ‒ Pravda: Kdy jsi naposledy někoho objal? Nevadí: Ukaž mi, co máš zrovna teď v lednici!


Netflix párty pro dva

To je docela novinka: Netflix tímto velmi skvělým nápadem posunul Netflix a Chill na další úroveň. Znamená to, že nyní můžete sledovat televizní pořad nebo film online ve stejném čase s jinou osobou během chatování na obrazovce počítače.


Knižní klub pro dva

Vyberte knihu, kterou máte rádi oba, a čtěte si ji současně. Stanovte datum, do kdy ji dočtete, a uspořádejte online knižní klub (nezapomeňte na víno a sýr)! To je ještě lepší než Netflix párty pro dva, protože knižní klub vás inspiruje, abyste vedli detailnější a inteligentnější rozhovory s podobně uvažujícími jedinci.


Umění sextingu

Sexting se v dnešní době stává stále běžnějším, částečně proto, že současná karanténa nutí lidi zůstávat doma, a částečně proto, že v dnešní době stále narůstá počet lidí, kteří jsou velmi otevření a bez předsudků. Pokud chcete ovládat umění sextingu, mám pro vás několik užitečných tipů:

1.) Pochopte, že se také jedná o vztah. V podstatě to znamená, že osoba, se kterou jste v kontaktu online, by s vámi měla navázat emoční spojení. Není to 100% zábava. Skutečný vztah je základem příjemné zkušenosti z randění online.

2.) Mít důvěru ve své tělo. Sexting vás nutí čelit realitě ‒ je čas překonat své nejistoty a vybudovat si pozitivní postoj k tělu. Cítit se dobře ‒ to je vaše práce!

3.) Nejdůležitější je vaše bezpečí. Posíláte-li zprávy se sexuálním obsahem někomu na internetu, jsou některé zásady, kterých byste si měli být vědomi. Nejprve se ujistěte, že se vaše tvář a vaše intimní partie neobjeví na stejné fotografii. Zadruhé, takové zprávy byste měli posílat pouze někomu, komu důvěřujete, takže není dobrý nápad posílat je někomu cizímu na prvním virtuálním rande (možná poté, co jste měli několik virtuálních rande s někým, kdo se vám líbí, můžete s ním začít sextovat). V neposlední řadě neposkytujte nikomu své soukromé údaje, jako je vaše adresa - vím, že to dá zdravý rozum, ale je velmi důležité tento klíčový bod zdůraznit!

Kommentare


bottom of page