top of page
Vyhledat

Tři nástroje, díky kterým s vámi dívka z Tinderu bude chtít jít na druhé rande

Používáte k seznamování a randění Tinder? Vím, že mít rande z Tinderu není těžké. Těžké je, jak získat druhé rande s dívkou z Tinderu. Proto mi, prosím, dovolte, abych se s vámi podělila o své myšlenky.


Proč se některým mužům nedaří získat druhé rande:

Obvykle existují dva důvody, proč se mužům nedaří získat druhé rande.


1.) Ženy si myslí, že jsou příliš nudní.

2.) Ženy si je zaškatulkují jako „zábavné chlapíky, kteří nevědí, co je to láska“.


Pojďme se podívat na to, co se děje s první kategorií: nudní kluci.


Když je nudný chlap na rande s dívkou, souhlasí absolutně se vším, co říká. Chce nastavit vysokou míru pospolitosti. Touží s dívkou navázat dobrý vztah. Teoreticky na tom není nic špatného. Nudný chlap však nerozumí psychologii žen, takže v podstatě trpí „syndromem milého kluka“ - věří, že když bude na ženy milý, budou ho mít rády.


Jenže je rozdíl mezi tím být milý a být laskavý. Být laskavý je vlastnost, kterou každý obdivuje, ale být milý je někdy pochybná vlastnost, protože se musíte sami sebe ptát: „Proč jsem na ženy tak milý? Jsem na ženy milý, protože jsem skutečně laskavý? Nebo jsem na ženy milý proto, že chci, aby mě měly rády?“


Pokud jste na ženy milý jen proto, že chcete, aby vás měly rády, pak to děláte špatně, protože nejste dostatečně vzrušující = jste nudný.


Dobrá. A teď se podívejme na druhou kategorii: zábavní kluci, kteří nevědí, co je to láska.


Bavit se je legální. Je to naprosto v pořádku, pokud hledáte povrchní vztah s náhodnou ženou, se kterou nechcete mít skutečný vztah. Vysoce hodnotné ženy však pravděpodobně hledají smysluplné vztahy s vysoce hodnotnými muži. Pokud je tedy vaším cílem skutečný vztah s vysoce kvalitní ženou, samotná zábava vám k dosažení cíle nepomůže. Dovolte mi to, prosím, vysvětlit.


Když máte rande s dívkou z Tinderu, může se jí zdát, že jste odpudivý, pokud se jen bavíte a navrhujete intimnosti. Na to kvalitní ženy nereagují. Zapamatujte si: kvalitní ženy usilují jak o zábavnou, tak o hlubokou a smysluplnou stránku vztahu.


Proto se tedy zábavní kluci, kteří nevědí, co je to láska, málokdy dostanou na druhé rande. Tečka.


Řešení je jednoduché.


Není to žádná velká věda, takže to určitě zvládnete - pokud ovládnete následující tři nástroje, přimějete dívku z Tinderu, aby s vámi chtěla jít na druhé rande.


Nástroj 1: Hravost


Pokud jste hraví a spontánní, vracíte dívku zpět do hry. Cítí se smyslně živá a duševně uvolněná. To je zábavná část dynamiky - na prvním rande je naprosto nezbytná.


Nástroj 2: Emocionální spojení


Nemluvím o vašem traumatu z dětství. Na prvním rande byste vlastně neměli mluvit o příliš vážných emocích, takže se prosím vyhněte negativním zážitkům, jako jsou tragédie a to, jak špatně se k vám chovala vaše bývalá partnerka.


Nejlepším způsobem, jak si s dívkou z Tinderu na prvním rande vybudovat citové pouto, je podělit se s ní o něco pronikavého. Můžete například mluvit o těžkém rozhodnutí, které jste učinili, a pak říct: „Těžká rozhodnutí, snadný život. Snadná rozhodnutí, těžký život.“ Jeden můj klient řekl slečně z Tinderu, že se nedávno rozešel se svým obchodním partnerem a že to nebylo zrovna nejjednodušší na světě, a pak jí řekl: „Těžká rozhodnutí, lehký život. Snadná rozhodnutí, těžký život.“ Dáma okamžitě začala věnovat plnou pozornost všemu, co říkal, a dokonce se ho zeptala: „Co obvykle děláte o víkendech?“ (Chtěla, aby ji znovu pozval na rande; takže si zajistil druhé rande, aniž se o to snažil).


Nástroj 3: Chemie


Nemusíte vypadat jako Brad Pitt, abyste na rande vyzařovali tu správnou chemii. Musíte ale vědět, jak jiskru vykřesat.


Můžete například říct: „Jste velmi inteligentní žena“ a přitom jí koukat na prsa. Nebo jí můžete podat sklenku vína a vaše ruka se „náhodou“ dotkne její ruky (mezitím necháte v klidu vzniknout silné sexuální napětí, když se vaše oči setkají s jejími). Případně jí můžete přirozeně odhrnout vlasy, abyste mohli ocenit její náušnice (a zároveň jí složit kompliment).


Jak tyto 3 nástroje používat skutečně efektivně:


Pouhá znalost výše uvedených tří nástrojů nestačí. Musíte je umět správně používat!


Nejdůležitější zásadou je propojit všechny tyto nástroje v rozhovorech se ženou na prvním rande.


„Můžete začít od zábavy, pak do konverzace vložíte něco chytrého, pak vybudujete sexuální napětí, pak zase řeknete něco pronikavého a pak začnete být hraví.“














1 Comment


Denisa K.
Denisa K.
Jul 07

Zajímavé čtení! :) Moje tinder zkušenosti tedy nejsou moc pozitivní. Možná aplikaci vymažu. Badoo bývávalo lepší.

Like
bottom of page