top of page
Vyhledat

Top 10 pravidel v randění pro rok 2021



Randění v roce 2021 a dalších letech vyžaduje, abyste svou hru pozvedli na vyšší úroveň. Proto jsem shrnula 10 hlavních pravidel, která musíte použít.


(Ne si jen přečíst, ale použít!)


1.) Vtáhněte ženu do své reality.


Ne, neříkám, abyste ji proaktivně přesvědčovali, aby se stala vaší přítelkyní. Myslím tím, že by na vás měla reagovat ‒měla by cítit něco, co ji vtáhne do vaší reality. Může to být vaše charisma/zajímavé rozhovory, které ji přitahují.


2.) Buďte vy tím lídrem.


Jako muž v randění a ve vztazích buď vedete, nebo jste vedeni‒ zpravidla v omyl. Tak to prostě je.


3.) K získání dívky nepoužívejte peníze.


Pokud musíte použít peníze na to, aby vás měla ráda, nemá vás ráda. Konec příběhu.


4.) Otočte situaci a přinuťte ji, aby vás následovala.


Dejte jí nějaký čas, aby na vás myslela. Dejte jí prostor, aby vás mohla následovat. Nepište jí pořád. Pokud vám v jedné textové zprávě položí 3 otázky, neodpovídejte na všechny.


5.) Podvodnici nedávejte druhou šanci.


Pokud vás podvádí, znamená to, že vztah skončil. Ukončení nikdo nepotřebuje, protože se dá říct, že už je to vlastně skončené.


6.) Žijte v hojnosti, zatímco ona potřebuje pocítit nedostatek/pocit naléhavosti, když s vámi jedná.


Jste muž s vysokou hodnotou, kterého obdivuje mnoho žen. Musí se hodně snažit, aby na vás udělala dojem. Když řekne něco inteligentního, řeknete: „Jsem ohromen.“ Tak svou přítelkyni vytrénujete.


7.) Neříkejte „miluji tě“ jako první.


Když řeknete „miluji tě“ jako první, přijdete o svou sílu. Nechte ji, ať se dohaduje, jak moc ji milujete!


8.) Nežádejte ji, aby byla vaší přítelkyní.


Měla by ona cítit potřebu potvrzení, že je tento vztah oficiální.


9). Smiřte se se sexuálním odmítnutím.


Pokud vás odmítne v posteli, musíte se s tím smířit. Nenechte se tím rozrušit ani neproste o sex. Zůstaňte v klidu. Když nebudete reagovat, bude přemýšlet... „Páni. On to ode mě vzal. Ten je fakt jediný svého druhu.“


10.) Pokud potřebujete radu, jak ji získat, nezískáte ji.


Pokud si najmete kouče pro randění, a chcete se ptát na konkrétní otázky jako „Jak můžu získat tu dívku, se kterou jsem mluvil před 4 měsíci/4 roky?“, nezískáte ji. Nechte mě to vysvětlit.


Pokud potřebujete poradit, jak získat jednu konkrétní dívku, už jste ji ztratili, protože to znamená, že už o tom nějakou dobu přemítáte a interakce už nehraje ve váš prospěch. Už si udělala názor na to, jaký typ chlapa jste a do které kategorie patříte. Takže teď prodáváte neprodejné.


Skutečným cílem najmutí vztahového kouče je naučit se seznamovacím dovednostem dříve, než je budete potřebovat použít. Nejde o to naučit se randit s někým s cílem získat ztracené.


Comments


bottom of page