top of page
Vyhledat

Pochopení ženské psychologie: klíč k úspěšnému milostnému životu


Mnoho vztahových koučů a populárně-naučné knihy učí muže, jak zlepšit milostný život, např. vylepšováním jejich sebevědomí, předváděním atraktivního chování atd. Ale všechno je ve skutečnosti o jedné jediné věci: ženské psychologii.

· Dobrá znalost ženské psychologie by měla být základem všeho, co ve svém milostném životě děláte.

Neříkám, že ženská psychologie je jediná věc, kterou musíte pochopit. Myslím ale, že dobré porozumění ženské psychologii je předpokladem pro vybudování úspěšného milostného života.

Zde je několik příkladů ženské psychologie:

1.) Mnoho žen vám říká, že by chtěly potkat hodného muže. Ve skutečnosti na ně ale nereagují. Jinými slovy, ženský logický mozek říká: „Chci chodit s hodným chlapem“; ovšem její emocionální mozek doslova říká „Chci chodit s populárním chlapem, kterého chtějí i jiné ženy“‒pravděpodobně si toho žena ani není vědoma. Teď už víte, proč je „syndrom hodného kluka“ problém.

2.) Když jdete se ženou do baru, ostatní ženy na vás zaměří větší pozornost. Ostatní ženy tajně přemítají: „Kdo je atraktivnější, já nebo tato žena?“ & „Proč má chlapa, se kterým chodí? A co já?" To znamená, že když jste se ženou, hodnota toho, jak vás vnímají, automaticky stoupá.

3.) Muži konzultují s manželskými poradci proto, aby napravili své ženy, zatímco ženy konzultují s manželskými poradci, aby napravily samy sebe! Muži konzultují s kouči s*xu, aby měli větší potěšení, zatímco ženy konzultují s kouči s*xu, aby se vyhnuly bolesti!

· Kvíz:

Jak moc rozumíte ženské psychologii? (Odpověď zjistíte po dokončení tohoto kvízu Rozhodněte se, zda je každý níže uvedený výrok pravdivý nebo nepravdivý.)

1.) Většina žen chce vztahy částečně proto, že se pravděpodobně cítí nejistě a neschopně, když nemají partnera, a částečně proto, že upřednostňují stabilitu.

2.) Ženy nosí make-up a pěkné oblečení, protože v podvědomí ví, že tím lze přilákat muže – normální ženy jsou k tomu biologicky naprogramovány – optická chemie nelže, přestože říkají „Chci vypadat dobře pro sebe, ne pro muže.“

3.) Když žena ví, že její muž může ze vztahu kdykoli odejít, protože dokáže snadno přilákat jiné ženy, ve skutečnosti ho miluje, respektuje a obdivuje ještě více.

Ano. Všechna tato tvrzení jsou pravdivá. Pokud byste chtěli prozkoumat svět ženské psychologie, neváhejte mě kontaktovat ještě dnes. 😊

Comments


bottom of page