top of page
Vyhledat

Jak získat dívku, která ... má pravděpodobně přítele


(Zřeknutí se odpovědnosti: Informace v tomto článku slouží pouze pro obecné informační účely. Tyto strategie používáte na vlastní riziko – pokud vám bude volat její přítel a bude vás chtít zbít, nenesu za to žádnou odpovědnost!)


Otázka: Zamiloval jsem se do dívky, která má pravděpodobně přítele. Ten vztah není šťastný, ale ona neví, že si zaslouží pravou lásku. Jak ji přimět, aby se do mě zamilovala?


Odpověď:


Můžete najít způsob, jak se v rozhovoru začít bavit o jejím příteli a zeptat se: „Je ten muž, kterého si chceš vzít, dokonalý?“ (Položte jí tuto otázku hravým a uvolněným způsobem.) Pokud není se svým přítelem příliš spokojená, začne vám vyprávět o jeho problémech – to je přesně to, co chcete: Když žena začne sdílet své vztahové problémy s vámi, doslova si s vámi buduje citové spojení.


Pokud je však se svým přítelem velmi spokojená, můžete se jí zeptat: „Jaké videohry hraje? Jaký televizní pořad sleduje? Rád bych ho poznal.“(Nemůžete s ní nesouhlasit; měli byste být na její straně a projevovat pozitivitu.) Všimněte si, že pokud je v dlouhodobém vztahu, v němž je spokojená, ve skutečnosti hledá vzrušení/hravost, která je v dlouhodobém vztahu vzácná – a vy jste ten, kdo jí vzrušení a hravost nabízí. 😉


Když dostane textovou zprávu, můžete ji nechat reagovat na zprávu a poté se pokusíte sebrat jí telefon a hravě říct: „To je tvůj přítel? Uděláme si společnou fotku a pošleme mu ji.“ Ona pak řekne: „Ne. Ne." (Potřebuje vědět, že si děláš legraci.) Jen buď hravý, spontánní a zábavný.


Pravděpodobně byste měl zjistit, zda její přítel ví, nebo neví, že s vámi tráví čas. Pokud to její přítel neví, znamená to, že jejich vztah není zase tak skvělý, NEBO má ona o vás možná zájem.


Nebo na to můžete jít přímo a zeptat se jí: „Co myslíš, že je podvádění? Myslíš si, že líbání je podvádění? “ Možná řekne: „Ano, líbání je podvádění.“ Teď řeknete: „Tak se můžeme na sebe dívat, nebo tě můžu políbit na tvář. To dělají přátelé. Nebo ti můžu políbit ruku, protože to udělá gentleman, když tě potká.“😊



Když tohle uděláte, měl byste se na několik dní odmlčet, aby na vás začala myslet/abyste jí začal chybět. Začne si uvědomovat, že má stránku, která touží po dobrodružství a vzrušení. Probudíte rebelskou stránku její povahy.


Najděte způsob, jak s ní být často o samotě. Když budete zdůrazňovat, že jste jen přátelé, nebude se cítit provinile, když s vámi bude trávit čas o samotě.


V zásadě musí získat pocit, že být s vámi je její nápad.

Commentaires


bottom of page